حکم آزادی مهدیه اسفندیاری صادر شد ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد اردن: الحاق کرانه باختری به اسرائیل را محکوم می‌کنیم گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم هشدار تند پکن به تایپه: اجازه نخواهیم داد تایوان را به «جهنم» تبدیل کنید؛ تایوان بخشی از چین است تیراندازی مقابل پارلمان صربستان/ ووچیچ: اقدام تروریستی بود ابوحمزه: به آتش بس پایبندیم و سلاح مان را بر زمین نخواهیم گذاشت عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه‌ها تماس‌هایی با ما برقرار می‌کند روبیو در گفت‌و‌گو با نخست وزیر عراق: گروه‌های مقاومت خلع سلاح شوند رویترز: روسیه شرایط صلح را به آمریکا ارسال کرد صلیب سرخ اجساد ۲ اسیر اسرائیلی را تحویل گرفت ترامپ مجدداً حماس را تهدید کرد آکسیوس: روبیو به اسرائیل می‌رود اقدام بی‌سابقه چین؛ ۲ فرمانده ارشد و ۷ مقام نظامی بلند پایه، اخراج شدند آکسیوس: کاخ سفید نشست آتی ترامپ-پوتین را متوقف کرد

گزارش نشریه صهیونیستی درباره رزمایش پیامبر اعظم و توان موشکی ایران

دبکا فایل در گزارشی نوشت: سپاه ایران در رزمایش خود موشک‌های کروز مختلفی آزمایش کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۰۴ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 25
کد خبر: ۱۱۵۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر یک وبگاه نزدیک به نهادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی روز شنبه در مطلبی در زمینه برگزاری رزمایش «پیامبر اعظم -۱۷» نوشت، ایرانی‌هادر این رزمایش انواع سناریوهای مختلف  را تمرین کردند.

وبگاه «دبکا فایل» در این مطلب به صراحت نوشت که ارتش اسرائیل تحرکات ایران در رزمایش اخیر را نظاره ‌گر بوده است.

دبکا فایل با اشاره به مشارکت یگان‌های زمینی، هوافضا، موشکی و دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش پیامبراعظم-۱۷ نوشت، رزمایش سپاه اتکا به موشک‌های ضدهوایی سوم خرداد  را که متحرک هستند و برد ۵۰۰ کیلومتر دارند، نشان داد. فرماندهان سپاه تخمین می‌زنند که این سلاح برای مقابله با هواپیماهای جنگی رادار گریز«اف-۳۵» اسرائیل است.

دبکا فایل سپس نوشت، ایران در تازه ترین رزمایش خود انواع مختلفی از موشک‌های کروز را پرتاب کرد.

در روزهای گذشته نیز یک نشریه صهیونیستی به توان موشکی ایران در این رزمایش اشاره کرد. روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» درگزارشی نوشت، ایران توان موشک‌های خود را به عنوان بخشی از رزمایش «پیامبر اعظم- ۱۷» نشان داد. به نوشته این روزنامه، ایران در دومین روز از این رزمایش با موشک، پهپاد و سایر تسلیحات تمرین کرد. در این مرحله از رزمایش، موشک های بالستیک زمین به زمین به اهداف از پیش تعیین شده اصابت کردند. ایران همچنین گفته است که اهداف شناور دشمن فرضی را که با شلیک موشک‌های زمین به زمین و ساحل به دریا منهدم شده‌اند، شبیه‌سازی کرده است.

چند مقام امنیتی و نظامی حال حاضر و سابق  صهیونیستی نیز اخیرا به یک روزنامه آمریکایی گفتند که تل آویو توان حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد.

به نوشته «نیویورک تایمز» چند مقام و کارشناسان ارشد نظامی کنونی و سابق (رژیم) اسرائیل گفتند که تل آویو به این زودی‌ها توانایی انجام حمله‌ای که بتواند برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند یا حتی به تاخیر بیندازد، ندارد.

یکی از مقام‌های بلندپایه امنیتی کنونی رژیم اسرائیل گفت که آماده سازی حمله‌ای که بتواند به پروژه هسته‌ای ایران آسیب جدی وارد کند، دستکم دو سال طول می‌کشد. «رلیک شفیر» ژنرال بازنشسته نیروی هوایی اسرائیل که خلبان حمله سال ۱۹۸۱ به تاسیسات هسته‌ای عراق (اوسیراک) بود، گفت، ایران ده‌ها تاسیسات هسته‌ای دارد، برخی از آنها در اعماق زمین هستند و نفوذ سریع و نابود کردن آنها برای بمب‌های اسرائیل سخت است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار